Neem contact op
MArchitecten
Icarusblauwtje 8 Wolvega
info@marchitecten.nl
Tel. 0561 851 898
Back

Over ons

BUREAU

Even voorstellen

Mestemaker Architecten in Wolvega is een architecten- en ingenieursbureau dat complete plannen uitwerkt voor zowel woning- als utiliteitsbouw, en streeft naar het creëren van een fijne werkplek. Onze uitdaging is om uw ideeën om te zetten in een unieke woon- of werkbeleving. We begeleiden u vanaf de allereerste schets tot aan de oplevering.

Of u nu een bouwkavel heeft voor een nieuwbouwwoning die vanaf de grond moet worden opgebouwd, of dat u uw huidige woning of bedrijfsgebouw ingrijpend wilt renoveren, Mestemaker Architecten staat klaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Ons doel in elk project is om van elke ruimte iets bijzonders te creëren – opvallend, maar vooral leefbaar en praktisch. We betrekken u gedurende het hele proces, zodat het eindresultaat altijd aanvoelt als thuiskomen of een fijne werkplek.

Theo Mestemaker

Mestemaker Architecten wordt met passie geleid door architect en bouwkundig ingenieur (ir.) Theo Mestemaker. Met zijn diploma Architectural Engineering van de TU in Delft op zak, heeft Theo in 2012 zijn eigen architecten- en ingenieursbureau opgericht. Zijn achtergrond en expertise vormen de basis voor het vakmanschap en de toewijding die het bureau kenmerken.

Bij Mestemaker Architecten hechten we grote waarde aan transparantie in ons werk. We geloven sterk in het centraal stellen van uw wensen en behoeften. Uw visie en dromen vormen het uitgangspunt voor elk project dat we aannemen. Wij zetten ons in om uw ideeën om te zetten in tastbare, functionele ontwerpen die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn.

Uw tevredenheid is ons ultieme doel, en we streven ernaar om samen met u unieke en inspirerende ruimten en plekken te creëren.

verwachtingen

Wat kunt u van ons verwachten?

BETROKKENHEID

Wij zijn uw partner gedurende het volledige proces. We luisteren niet alleen aandachtig naar uw wensen, maar u kunt ook te allen tijde bij ons terecht voor advies of om twijfels te bespreken. Onze betrokkenheid strekt zich uit van de schetsfase tot na de oplevering.

ZORGVULDIGHEID

Zorgvuldigheid is hét kenmerk van een goede architect en bouwkundig ingenieur. Wij hechten niet alleen waarde aan zorgvuldigheid in onze ontwerpen en berekeningen, maar ook aan het ontwerpen binnen uw budget, het sturen op de planning en het zorgen voor een naadloze uitvoering van het project.

SAMENWERKEN

Wij hechten waarde aan het idee dat een succesvol project voortkomt uit een sterke samenwerking tussen opdrachtgever en architect. Gedurende dit proces zullen we nauw met elkaar samenwerken. Bovendien werken we samen met de gemeente voor de vergunning en met aannemers voor de realisatie. Samenwerking vormt de kern van ons succesvolle project.

TRANSPARANT

Open communicatie en eerlijk advies zijn fundamenteel in onze aanpak. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. We geloven in transparantie en betrekken u actief bij elke stap van het proces. U kunt rekenen op volledige en duidelijke communicatie, en we voorzien u van eerlijk advies om weloverwogen beslissingen te nemen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel en geïnformeerd voelt gedurende het gehele traject.

Als architectenbureau voldoen wij aan de wettelijke vereisten en zijn wij ingeschreven in het architectenregister. Bovendien zijn we aangesloten bij gerenommeerde brancheverenigingen, waaronder de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) en de BNSP (Beroepsvereniging van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen). Dit waarborgt onze professionele normen en betrokkenheid bij de architecturale en stedenbouwkundige gemeenschap.

 

Op al onze opdrachten zijn de voorwaarden van DNR 2011 (Rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur) van toepassing.

Deze website gebruikt cookies. Privacy