Mestemaker Architecten in Wolvega is een architecten- en ingenieursbureau dat voor jou volledige plannen uitwerkt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Het is voor ons een uitdaging om jouw ideeën vorm te geven en deze te vertalen naar een unieke woon- of werkbeleving. Wij helpen je vanaf de eerste schets tot aan de oplevering.

Of je nou een kavel voor een nieuwbouwwoning hebt gekocht die vanaf de grond opgebouwd moet worden, of je wilt huidige woning grondig wilt verbouwen: Mestemaker Architecten kan helpen jouw dromen waar te maken. Ons doel tijdens ieder project is om van iedere ruimte iets bijzonders te maken. Opvallend, maar vooral leefbaar en praktisch. Wij betrekken je uiteraard in het hele proces, zodat het eindresultaat altijd voelt als thuiskomen.

Over ons

Even voorstellen

Mestemaker Architecten wordt geleid door architect en bouwkundig ingenieur (ir.) Theo Mestemaker. Met zijn diploma Architectual Engineering van de TU in Delft op zak is Theo in 2012 zijn eigen architecten- en ingenieursbureau gestart. Een van de belangrijkste eigenschappen van Mestemaker Architecten is transparantie. Voor ons staan jouw wensen centraal.

Wat kun je van ons verwachten?

 

BETROKKENHEID

Wij zijn jouw rechterhand tijdens het gehele proces. Wij luisteren niet alleen aandachtig naar jouw wensen, je kunt bij ons ook altijd terecht voor advies of met twijfels. Wij zijn betrokken van schets tot aan de oplevering.

 

ZORGVULDIGHEID

Zorgvuldigheid is hét kenmerk van een goede architect en bouwkundig ingenieur. Wij zijn niet alleen zorgvuldig met de ontwerpen en berekeningen, maar ontwerpen naar jouw budget en de sturen op de planning.

 

SAMENWERKEN

Wij geloven in het idee dat een succesvol project het resultaat is van een goede klik tussen opdrachtgever en architect. Tijdens dit proces zullen wij veel met elkaar samenwerken. Maar we werken ook samen met de gemeente voor de vergunning en met aannemers voor de realisatie.

 

 

TRANSPARANT

Open communicatie en eerlijk advies. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Wij betrekken je bij het hele proces en houden jou altijd op de hoogte.

Bekijk onze projecten!

Bureaugegevens

Wij zijn als architectenbureau ingeschreven in het architectenregister (wettelijk verplicht), bij de BNA – Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus en bij de BNSP – Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen.

Voorwaarden en privacy

Hier vindt u de algemene voorwaarden, privacyverklaring en disclaimer van Mestemaker Architecten (Mestemaker Architectuur / MArchitecten).

Voorwaarden, disclaimer en privacy