Neem contact op
MArchitecten
Icarusblauwtje 8 Wolvega
info@marchitecten.nl
Tel. 0561 851 898
Wonen

Moderne kubuswoning

Locatie
Steenwijk

Jaar
2022

Aannemer

Deze moderne kubuswoning valt op door strakke lijnen en eigentijdse esthetiek. Het ontwerp integreert wonen en werken naadloos. De gevel is bedekt met wit stucwerk, wat een frisse en moderne uitstraling geeft en prachtig harmonieert met de donkere metselwerk plint die de basis vormt. De strakke lijnen van het metselwerk worden onderbroken door grote glaspartijen, die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een soepele overgang tussen binnen en buiten creëren.

Houten accenten voegen warmte en karakter toe, strategisch geplaatst voor een boeiend spel tussen materialen en texturen. Het contrast tussen het witte stucwerk, het donkere metselwerk en de warme houtaccenten geeft de woning een eigentijdse en uitnodigende uitstraling.

Blokken en overstekken

De blokken zijn zo geplaatst dat er royale overstekken ontstaan. Deze doordachte positionering niet alleen bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht, maar biedt ook praktische voordelen. De grote overstekken beschermen tegen zonlicht en regen, waardoor buitenruimtes ontstaan die het hele jaar door bruikbaar zijn. Dit resulteert in een harmonieus samenspel van vorm en functie in het ontwerp van de moderne kubuswoning.

Back

Deze website gebruikt cookies. Privacy