Neem contact op
MArchitecten
Icarusblauwtje 8 Wolvega
info@marchitecten.nl
Tel. 0561 851 898
Wonen

Moderne schuurwoning

Locatie
Wolvega

Jaar
2020-2022

Aannemer
Hetebrij Bouw

De woning aan het Icarusblauwtje in Wolvega (Lindewijk) onderscheidt zich als een schuurwoning met metselwerk. Het opvallende kenmerk is de asymmetrische overstekende kapconstructie, gedragen door houten spanten. De keuze voor metselwerk geeft de woning een robuuste en tijdloze uitstraling, terwijl de asymmetrie van de kap zorgt voor een uniek architecturaal element. Houten spanten dragen niet alleen bij aan de functionele stabiliteit van de constructie, maar voegen ook een warm en natuurlijk karakter toe aan het ontwerp.

De schuurwoning langs het Icarusblauwtje is een integratie van functionaliteit en esthetiek. De combinatie van materialen en de aandacht voor detail resulteren in een harmonieuze woning die niet alleen opvalt in de omgeving maar ook een plezierige leefomgeving biedt.

 

Tijdloos metselwerk

Het ontwerp streeft naar een tijdloze uitstraling, waarbij functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Het is niet alleen een woning die voldoet aan de behoeften van de bewoners, maar ook toevoeging voor de Lindewijk.

Back

Deze website gebruikt cookies. Privacy