Neem contact op
MArchitecten
Icarusblauwtje 8 Wolvega
info@marchitecten.nl
Tel. 0561 851 898
Wonen

Moderne villa

Locatie
Broek-Zuid

Jaar
2021-2022

Aannemer
Bouwbedrijf Hetebrij

In het Broek Zuid-project nabij Joure wordt momenteel een eigentijdse woonwoning ontwikkeld in moderne schuurwoning stijl. Het ontwerp kenmerkt zich door een doordachte combinatie van baksteen, glas, hoekkozijnen en zwart hout, resulterend in heldere en strakke ontwerplijnen.

De gevels van de woning worden bepaald door duurzaam baksteen, waarbij grote raampartijen en hoekkozijnen zorgen voor ruim daglicht en panoramische uitzichten op de omgeving. Het dak vertoont een strakke belijning met overkapping en spanten, en een opvallende schoorsteen voegt een karakteristiek element toe.

Praktisch comfort is geïntegreerd in het ontwerp, met een carport voor voertuigbescherming. De woning wordt treffend aangeduid als een villa, en de mogelijkheid om aan het water te wonen voegt een schilderachtig element toe aan de omgeving. Bovendien is de woning levensloopbestendig ontworpen, wat het aantrekkelijk maakt voor diverse levensfasen.

In het kort belichaamt het Broek Zuid-project niet alleen architectonische finesse, maar biedt het ook een eigentijdse en functionele leefruimte.”

Back

Deze website gebruikt cookies. Privacy