Neem contact op
MArchitecten
Icarusblauwtje 8 Wolvega
info@marchitecten.nl
Tel. 0561 851 898
Wonen

Schuurwoning Wolvega

Locatie
Wolvega

Jaar
2017-2018

Aannemer
Bouwbedrijf Bakker

Aan het Heideblauwtje in Wolvega (Lindewijk) is een schuurwoning gerealiseerd, waarvoor wij het ontwerp hebben mogen maken. Dit bijzondere huis valt op door zijn kenmerkende ruime overstekende kapconstructie die gedragen wordt door houten spanten.

Het ontwerp van de woning is doordacht, met grote glaspartijen die een prachtig uitzicht bieden op het aangrenzende natuurgebied en het water. Deze architectonische keuze zorgt ervoor dat de woning naadloos opgaat in de omgeving, waardoor de bewoners volop kunnen genieten van de omringende natuur.

Eigentijds en aangenaam

De combinatie van de zwarte houten gevelbekleding en het glas draagt bij aan het effect dat de volledige gevel visueel lijkt op te gaan in de imposante kapconstructie, wat resulteert in een harmonieus en aantrekkelijk geheel.

Bovendien creëert de overhangende dakconstructie een knusse buitenruimte die een zachte overgang vormt tussen het interieur en de buitenwereld. Hier kunnen bewoners genieten van het buitenleven met beschutting en comfort, wat deze woning uniek maakt.

Back

Deze website gebruikt cookies. Privacy